Як заохотити дітей до здорового харчування? Фахівці відділу епідеміологічного нагляду та профілактики неінфекційних хвороб Наталія Кирилова та Ірина Кирпа провели інформаційний захід для школярів 7-го класу Запорізького класичного ліцею, тема важливої бесіди “Звички здорового харчування зменшують ризик виникнення проблем зі здоров’ям у майбутньому”.
Мова йшла про дотримання режиму харчування, про різноманіття раціону, про корисну та шкідливу їжу, про питний режим. Акцентувалися на тому, що формування правильних харчових звичок в дитинстві вкрай важливий процес. Харчування є одним із факторів, який суттєво впливає на лише на фізичне здоров’я, але й на психічні процеси: пам’ять, увагу, рівень працездатності.
Отже, школярі отримали цінні знання, всі разом дійшли висновку, щоб зростати активними та успішними, слід з самого дитинства виробити звичку харчуватися правильно та здорово.