20 березня відбулася онлайн-нарада, присвячена питанням організації харчування учнів у закладах загальної середньої освіти. Захід проходив під головуванням Заступниці Керівника Офісу Президента України Ірини Верещук.
У нараді взяли участь генеральний директор ДУ «Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Тарас Тищенко, заступник генерального директора з питань профілактики неінфекційних хвороб Дмитро Макаров, а також лікарка з загальної гігієни відділу епідеміологічного нагляду та профілактики неінфекційних хвороб Катерина Острогляд.
Під час заходу обговорили результати опрацювання питання щодо внесення змін до Режимів, спрямованих на надання закладам загальної середньої освіти (ЗЗСО) більшої автономії у визначенні тривалості та часу сніданку й обіду для учнів. Також розглянули результати опрацювання можливих змін до Санітарного регламенту, що стосуються використання свинини в шкільному харчуванні.
Працюємо!